In dit artikel ga ik je laten zien en expain je een trend indicator, de DMI indicator en ik zal u zeggen hoe een gebruik ik het.Deze indicator heeft een apart www.optiesonline.com venster en er zo uitzien.

 

In de indicator instellingen Ik heb een 20 periode en ik heb ervoor kiezen om alleen DI plus en minus DI tonen. We hebben signalen wanneer de groene of rode voortschrijdend gemiddelde go boven niveau 25. Wanneer groene voortschrijdend gemiddelde gaat boven de 25 hebben we een mogelijke beweging omhoog. Wanneer de rode voortschrijdend gemiddelde gaat boven het niveau een goede Broker 25 hebben we een mogelijke beweging naar beneden. Het goede van deze indicator is dat het niet opnieuw te schilderen. Het beweegt zich na de kaars in de buurt en niet wanneer de kaars in beweging is. Natuurlijk is het slechts een indicatie, maar persoonlijk vind ik de signalen nauwkeuriger in een trending markt dan andere indicatoren. Hoe kun je het gebruiken? Ik zal een aantal voorbeelden laten zien.

Kijk eens naar deze grafiek. Het is van GBPUSD valutapaar. Ik trok een trendlijn zoals je kunt zien in de grafiek en na bullish move van enkele minuten hebben we een lagere highs met buiyng climax op tops. De prijs is het maken van een proberen om het voortschrijdend gemiddelde te breken met het verkopen van climax, maar het had geen it.Look de DMI behavor op deze plek. Het is onder het niveau van 25. http://www.optiesonline.com/anyoption/ Het beschermt u tegen een snelle invoering. De volgende keer dat de prijs probeert om het voortschrijdend gemiddelde van de DMI indicator breken is boven het gemiddelde en ten slotte de prijs brak het voortschrijdend gemiddelde en we hebben een sterk dalende zet na dit. Kan de nu nieuwe indicator de koersbeweging voorspellen?Natuurlijk niet. Maar de DMI telt de sterkte van de trend en het kan filtert sommige van uw transacties, zoals de hiervoor genoemde voorwaarde.

 

Je zou ook kunnen combineren met DMI Ichimoku Kinko Hyo. Kijk eens naar deze grafiek. Ik trok twee rechthoeken. Een op de DMI en een andere in de belangrijkste grafiek wanneer de prijs probeert te breken van de Kumo cloud. DMI toont ons weer dat deze prijs proberen hier wonen kracht heeft en het is mogelijk breken van de Kumo. Tenslotte is de prijs brak de Kumo en verhuisde op. Toen ik DMI te gebruiken om mijn trades filteren ik meestal langer duren verstrijken tijd als 10 of 15 minuten.DMI het is een goed hulpmiddel voor mij.